FPV samokřídlo Parrot Disco

Specializované FPV letecké modely, FPV koptéry a jiné létající FPV platformy
Odpovědět
LEON
Mazák

FPV samokřídlo Parrot Disco

Příspěvek od LEON »

Toto FPV samokřídlo už je na trhu poměrně dlouho, je k němu spoustu video recenzí a návodů. Co mě ale u jednoho videa dostalo, že ho jeden Youtuber označil jako "Kamikadze dron" jen proto, že oproti normálnímu dronu neumí stát na místě a je proto "poměrně těžké ho řídit" :lol: Jo, to se modelům letadel občas stává, že chvilku nepostojí... ;)

[ytube]h4JhubumWDQ[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: FPV samokřídlo Parrot Disco

Příspěvek od REX »

Parrota jsem chtěl někdy minulý rok v létě koupit poté, co nám předvedl jeden známý co všechno to umí. Syn ho i řídil a pochvaloval si to. Nakonec z toho sešlo, protože ten známý ho prodat nechce a na bazarech se moc nevyskytují a když už, tak jsou docela drahé i olétané. Každopádně zajímavě pojaté samokřídlo, které nejen dle mého názoru velmi dobře funguje.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Re: FPV samokřídlo Parrot Disco

Příspěvek od LEON »

Dělají se na něj už i 4G LTE modifikace, kdy dostane prakticky neomezený dosah:

[ytube]dxj8JwdQ7Lk[/ytube]

[ytube]iyr5mUWh0PU[/ytube]

Ta cena za malé EPP samokřídlo mi vždycky přišla šílená, ale ten komfort automatizovaného řízení a kvalitního videa v té době žádný podobný model snad neposkytoval.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět

Zpět na „FPV letecké modely a koptéry“