3D modely letadel pro 3D tisk

Technologie 3D tisku, 3D modely letadel, tiskový software
Odpovědět
LEON
Mazák

3D modely letadel pro 3D tisk

Příspěvek od LEON »

3D modely letadel pro 3D tisk: https://3dlabprint.com/shop/
Pokud již máte nějaký model k dispozici, pochlubte se, případně pošlete odkaz ke stažení, pokud znáte nějaký zdroj 3D modelů letadel.

Tady je Bf109 z 3D LabPrintu v procesu tisku u kolegy JoskyPilota:

[ytube]g95Bmj2gqWs[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: 3D modely letadel pro 3D tisk

Příspěvek od REX »

Já mám doma Šturmovika od 3D LabPrint.... Ale popravdě, letěl jsem s ním asi 2x, vůbec mě to nenadchlo, myslím tím celkově 3D tisk, navíc baterka se u tohoto modelu mění po sundání křídla, takže dost opruz a celý to je takový divný plastový, klouzavý.....
Samozřejmě všechno má své výhody a nevýhody, ale na mě 3D tisk celého letadla nikdy nebude, maximálně nějaké drobnosti, detaily, různé díly apodobně a jinak zůstanu u balzové klasiky, epp, případně kompozitů
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Litac píše: 3D modely letadel pro 3D tisk : to bude ještě chvíli potřebovat a bude to beze mě
Ano, 3D tisk se stále bouřlivě rozvíjí a je dobře, že se v modelařině používá již teď, jinak by ty cestičky (i slepé) nikdo neprošlapal :)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Odpovědět

Zpět na „3D tisk v modelářské praxi“