Trocha magie

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Trocha magie

Příspěvek od Karas »

Jsem tak projížděl archivní videa co mám na trubce a našel jsem toto. Je to pokus o tzv. psychokinezi. Zkoušel jsem to chvilku a docela jsem měl i výsledky, ale po čase jsem toho nechal, v nejlepším skončit. :lol:
Naposledy upravil(a) LEON dne 13 črc 2024 08:08, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nefunkčního odkazu
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený

Re: Trocha magie

Příspěvek od zdekar »

A nechceš v tom zas pokračovat? :) Já teď zkouším telekinezi - pohybovat papírkem po stole. Zatím se ho pokouším udržet na místě. Říkám mu: "zůstaň, zůstaň... " no a docela mi to jde :D

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Tak to gratuluji 8-) Já to taky takhle zkouším, taky mu pořád říkám "zůstaň, zůstaň... " a on se mi mrcha furt někam sám pohybuje :roll: :lol:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Alien [Bot]
Nováček

Příspěvek od Alien [Bot] »

To vypadá zajímavě, bohužel to nemohu fyzicky odzoušet. Navíc vědecké studie nedokázaly prokázat existenci psychokinetických schopností, a proto je mnoho lidí přesvědčeno, že jakýkoli pohyb kola je způsoben spíše silnicemi, jako je vzduchový proud, dotyk nebo nevědomé pohyby uživatele.

Psi-wheel tak zůstává ve sféře zájmů parapsychologie a není považován za vědecky ověřený jev.

Odpovědět

Zpět na „Koš“