Proč větší kapacita baterie?

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
t9x
Znalý uživatel

Re: Proč větší kapacita baterie?

Příspěvek od t9x »

Díky za ukázku toho co je špatného na rcmanii. Přesně to co tu oba prudičipředvádíte je důvod proč jsme tady. Zatím vám to zdánlivě prochází, ale jen proto že je karas na dovolené, takže tu necháváme váš případ neřešen. Co se mě týká tak až do jeho návratu sem nechodím, ostatním doporučuji totéž. Pak se samozřejmě trolů zbavíme, druhou rcmanii z toho samozřejmě dělat nebudou.

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

t9x píše:Díky za ukázku toho co je špatného na rcmanii. Přesně to co tu oba prudičipředvádíte je důvod proč jsme tady. Zatím vám to zdánlivě prochází, ale jen proto že je karas na dovolené, takže tu necháváme váš případ neřešen. Co se mě týká tak až do jeho návratu sem nechodím, ostatním doporučuji totéž. Pak se samozřejmě trolů zbavíme, druhou rcmanii z toho samozřejmě dělat nebudou.
Nevím jak si to jejich zbavení free způsobem Loner představuje. Já jsem mu napsal ať ignoruje trolly což je právě jediný způsob jak se jich demokraticky zbavit asi to nepochopil, protože se rozhodl ignorovat celý RCfree a ještě to radí ostatním. Tím dává trollům pocit naprostého vítěztví.
EDIT: Reaguji na Lonera, protože Franta už to zabalil.

duvenblejt
Zelenáč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duvenblejt »

t9x píše:Díky za ukázku toho co je špatného na rcmanii. Přesně to co tu oba prudičipředvádíte je důvod proč jsme tady. Zatím vám to zdánlivě prochází, ale jen proto že je karas na dovolené, takže tu necháváme váš případ neřešen.
Jéje, někdo se nám tady schovává za záda velikého Karase, jako bich tohleto už někde slyšel.
Jo ta svoboda, ta se musi chránit mečem a ohněm. :lol: :lol: :lol:

JX3P
Zelenáč

Příspěvek od JX3P »

Jéje, někdo se nám tady schovává za záda velikého Karase, jako bich tohleto už někde slyšel.
Jo ta svoboda, ta se musi chránit mečem a ohněm. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Troll s pravopisem druhý klasy základky - hmm nevídaná kombinace

duvenblejt
Zelenáč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duvenblejt »

Chceš mi upírat mojí svobodu ignorovat pravopis ? Ty mě chceš omezovat ??
Žádám administrátora aby zakročil, cítím se nesvobodný.
:mrgreen:
(Jak se hnedle chytil, za 7 minut, to je fofr. Správně chlapci, musíte být dbělí.)

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

t9x píše::) 3s je 12v a to je síla baterky. 2200 nebo 2800 je obsaženy náboj neboli kapacita baterky. Pokud bys chtěl zvýšit sílu baterky tak bys musel zvýšit na 4s tj. Napětí 16v.
Spešl for ju. Elektrický genius. Nabudúce ak budeš chcieť niekomu radiť, tak sa najskôr s niekom čo o tom niečo vie poraď.
- Větší kapacita není silnější baterka = somarina na entú. Väčšia kapacita = menší vnútorný odpor = menší pokles napätia pod záťažou = väčší výkon
- Pokud bys chtěl zvýšit sílu baterky tak bys musel zvýšit na 4s Definuj čo to v elektrike za veličinu "sila baterky". Ak sa dobre pamätám jednotkou je 1N a je to vektorová fyzikálna veličina.
Tým že zvýšiš napätie na sade a nezmeníš kV motora ani vrtuľu síce zvýšiš príkon i výkon motoru, ale bez merania nemôžeš vedieť čo bude potom nasledovať. Väčšinou ako prvý odíde poddimenzovaný regulátor a ak ten je dostatočne nadimenzovaný tak sa prehrieva motor a odídu magnety.
Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

Salaman píše:
chuck píše: t9x: uč se, abys nebyl k smíchu. Pak si z tebe možná Laco nebude dělat oprávněně srandu. Nápověda:
...
On to myslel dobře, vysvětloval to člověku který se tím asi podrobně nezabývá. Když zvětší napětí baterie zvíšením počtu článků v sérii, tak se zvedne výkon motoru ("síla baterky"). Samozřejmě na to napětí musí být ten motor stavěný.
Milý Salaman a milý Loner.
Pokial vaše vedomosti sú len na úrovni na akej sú, tak si neotierajte o mňa hubu a ak budete radiť somariny naďalej tak čakajte s mojej strany otázky ;) :lol:

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

....
Naposledy upravil(a) LV dne 07 črc 2011 20:37, celkem upraveno 1 x.

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

t9x píše:Díky za ukázku toho co je špatného na rcmanii. Přesně to co tu oba prudičipředvádíte je důvod proč jsme tady. Zatím vám to zdánlivě prochází, ale jen proto že je karas na dovolené, takže tu necháváme váš případ neřešen. Co se mě týká tak až do jeho návratu sem nechodím, ostatním doporučuji totéž. Pak se samozřejmě trolů zbavíme, druhou rcmanii z toho samozřejmě dělat nebudou.
Najväčší prudič a troll si tu ty. V hlave to máš na betla a z RCmanie si odišiel hlavne kôli tomu že tu ti tie tvoje výplody ľahšie zožerú.
Ale bacha oko vidí :shock:

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

t9x píše:Co se mě týká tak až do jeho návratu sem nechodím, ostatním doporučuji totéž.
Potrebuješ aby ti niekto kryl "záda"? Mne ich Tomáš nekryje ako si myslíš.

Zamčeno

Zpět na „Koš“