Full HD kamera AEE Magicam S70
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Full HD kamera AEE Magicam S70
Tak jsem si udělal radost a pořídil tuto parádní kamerku na natáčení nejen z modelů.
Kamerka má stejné/lepší vlastnosti než známé Gopro Hero 3 a co je nejdůležitější je o polovinu levnější, respektive s kompletním příslušenstvím stojí tolik co nová GoPro bez příslušenství.
Ke kameře dostanete spousty příslušenství, od externí baterie, přes display, různé držáky, dálkový ovladač a podvodní pouzdro do 100m.
Mimo jiné má spousty funkcí a obraz je parádní.
Koho by to zajímalo, můžu se trochu víc rozepsat.
Kamerka má stejné/lepší vlastnosti než známé Gopro Hero 3 a co je nejdůležitější je o polovinu levnější, respektive s kompletním příslušenstvím stojí tolik co nová GoPro bez příslušenství.
Ke kameře dostanete spousty příslušenství, od externí baterie, přes display, různé držáky, dálkový ovladač a podvodní pouzdro do 100m.
Mimo jiné má spousty funkcí a obraz je parádní.
Koho by to zajímalo, můžu se trochu víc rozepsat.
- Přílohy
-
- DSC_0464.jpg (192.83 KiB) Zobrazeno 5910 x
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Full HD kamera AEE Magicam S70
To víš, že mně to zajímá Přidej pak fotku z videa, aby šlo vidět rozlišení a kvalita obrazu a celkové poznatky.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Kamerka zvládá natáčet v rozlišení 1080p/50 snímků (PAL) či 1080p/60 snímků (NTSC) dále při rozlišení 720p/100 snímků (PAL) a 720p/120 snímků (NTSC). Foťák to má 16 Mpix a zde můžete vidět screen z videa.
Včera jsem testoval pouzdro do vody v bazénu a naprosto v pohodě, už se těším za rok k moři jak to vyzkouším.
Dále je ke kameře dodáváno dálkové ovládání, externí akumulátor, který prodlouží výdrž až na 5 hodin. LCD 2" je další přiložené příslušenství v ceně, lze tak krásně vidět co natáčí a ihned si můžete přehrát záznam.
Hodnocení:
+ Cena
+ Kvalita obrazu
+ Bohaté příslušenství
+ Precizní zpracování
+ Spousta funkcí
+ kvalitní čip a čočka (sklo)
+ České menu
- Chybí krytka objektivu
- Poněkud těžší pouzdro pod vodu (dáno robustností do 100m hloubky)
- Absence kufříku (pouze látková taštička)
- Vyšší hmotnost proti konkurenci 86g
Kamerku mám pár dní, takže objektivní hodnocení bude až za pár měsíců, ale už teď vím, že jsem chybu neudělal a s kamerkou si užiju spousty zábavy.
Zde se můžete podívat na srovnání se známější kamerou GoPro.
http://www.magicam.cz/wp-content/upload ... /gopro.jpg
Kamerka má spousty pokročilých funkcí, jako je časosběrné video, které zaznamenává každou (1s, 2s, 5s, 10s ....) jeden snímek a vytvoří úchvatné zrychlené záběry. Dále umožňje spojení s chytrým telefonem přes Wifi s živým náhledem.Včera jsem testoval pouzdro do vody v bazénu a naprosto v pohodě, už se těším za rok k moři jak to vyzkouším.
Dále je ke kameře dodáváno dálkové ovládání, externí akumulátor, který prodlouží výdrž až na 5 hodin. LCD 2" je další přiložené příslušenství v ceně, lze tak krásně vidět co natáčí a ihned si můžete přehrát záznam.
Hodnocení:
+ Cena
+ Kvalita obrazu
+ Bohaté příslušenství
+ Precizní zpracování
+ Spousta funkcí
+ kvalitní čip a čočka (sklo)
+ České menu
- Chybí krytka objektivu
- Poněkud těžší pouzdro pod vodu (dáno robustností do 100m hloubky)
- Absence kufříku (pouze látková taštička)
- Vyšší hmotnost proti konkurenci 86g
Kamerku mám pár dní, takže objektivní hodnocení bude až za pár měsíců, ale už teď vím, že jsem chybu neudělal a s kamerkou si užiju spousty zábavy.
Zde se můžete podívat na srovnání se známější kamerou GoPro.
http://www.magicam.cz/wp-content/upload ... /gopro.jpg
- REX
- Mazák
To vypadá hodně dobře. Ten obrázek co jsi vložil, tak jsem nejdřív myslel, že je to klasická fotka!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jde natáčení kamerkou v letadle? Nepřidals bys nějaké fotky ze vzduchu?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
No zatím jsem tolik nenatáčel. Ale tohle jsem dnes dodělal.
Bohužel vimeo.com nepodporuje FullHD pro free uživatele tak je to jen HD.
https://vimeo.com/105565045
Bohužel vimeo.com nepodporuje FullHD pro free uživatele tak je to jen HD.
https://vimeo.com/105565045
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ale i v hd to vypadá dost v pohodě. Šikovná kamerka
Zdravím, tato kamerka mě vážně zaujala, měl bych jeden dotaz.
Dle recenzí je možné kameru ovládat i přes mobilní telefon prostřednictvím wifi. Neexistuje možnost mít přes wifi kameru připojenou na internet a ovládat ji přes internet pomocí telefonu (a teoreticky tedy moci přes půl světa sledovat obraz, který právě nahrává)?
Díky, P.
Dle recenzí je možné kameru ovládat i přes mobilní telefon prostřednictvím wifi. Neexistuje možnost mít přes wifi kameru připojenou na internet a ovládat ji přes internet pomocí telefonu (a teoreticky tedy moci přes půl světa sledovat obraz, který právě nahrává)?
Díky, P.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
No výrobce o takové možnosti nehovoří. Samozřejmě fantazii se meze nekladou a šikovný programátor by si dokázal takovou funkci dodělat.
Problém je v tom, že by bylo potřeba spojit kameru s PC, nikoli s mobilem. Pak by to bylo jednodušší. Co se týče ovládání si jist nejsem, to by už byl problém.
K jakému účelu jej chcete použít?
Problém je v tom, že by bylo potřeba spojit kameru s PC, nikoli s mobilem. Pak by to bylo jednodušší. Co se týče ovládání si jist nejsem, to by už byl problém.
K jakému účelu jej chcete použít?
-
- Nováček
Ahoj, hele já tu kamerku mám taky a jsem s ní maximálně spokojenej, ty fotky jsou opravdu realný, záznam je super a ovládání je taky v
pohodě. Můžu jen doporučit já jsem s ní na 100% spokojenej.
pohodě. Můžu jen doporučit já jsem s ní na 100% spokojenej.