V jakém větru jste ochotni ještě létat a nejen na svahu?
V jakém větru jste ochotni ještě létat a nejen na svahu?
Ahoj. Zajímá mě v jakém maximálním větru chodíte ještě létat s modelem. Prostě co je pro vás ještě bezpečné na zvládnutí letu a přistání. Je jedno s jakým modelem (tedy s jakým leteckým modelem). Svůj hlas můžete časem i změnit, pokud získáte lepší reflexy a posunete si svoji hranici v max. větru o kousek dále. Pokud se nějakou svou hodnotou trefíte mezi nabízené volby, pak se přikloňte k té bližší nebo nižší.
Kdo létá svahy, tak ta hodnota bude vyšší, ale anketa je nejen pro létání na svahu a hlasovat mohou všichni, i naprostí začátečníci.
Kdo létá svahy, tak ta hodnota bude vyšší, ale anketa je nejen pro létání na svahu a hlasovat mohou všichni, i naprostí začátečníci.
-
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Re: V jakém větru jste ochotni ještě létat a nejen na svahu?
To je bezva nápad jak zvýšit prestiž fóra, kopírovat sem cizí dotazy a ankety z RC-mánie
Co je na mánii mě je jedno. Tohle je komplexní anketa pro uživatele tohoto fóra. A nedělám to pro zvýšení prestiže, ale aby bylo vidět jak na tom tady jsme. Mimochodem mělo by se hlasovat pravdivě, opravdu létáš klidně třeba v 30m/s?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych ti si prostudovat naše velmi jednoduchá pravidla. Především pravidlo č.5duvenblejt píše:To je bezva nápad jak zvýšit prestiž fóra, kopírovat sem cizí dotazy a ankety z RC-mánie
5.Neřešit konkurenční fórum.
Hodláš-li to tu kontrolovat, zda se tu neřeší stejná témata, pak si na tebe dám pozor.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
To si na mě určitě dejte pozor, já su totiž hrozně nebezpečnej
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Zase až tak to nehroť, ostatně tvůj nick budí jakési podezdření.duvenblejt píše:To si na mě určitě dejte pozor, já su totiž hrozně nebezpečnej
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jaké podezření?Karas píše:Zase až tak to nehroť, ostatně tvůj nick budí jakési podezdření.duvenblejt píše:To si na mě určitě dejte pozor, já su totiž hrozně nebezpečnej
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Že si tady z toho dělá pr...el.