téměř nezničitelné EPP?
Re: téměř nezničitelné EPP?
http://www.coroplast.com/index.htm používá se přesně tohle- komůrkový polypropylen - zda je to co na tom videu netuším - kvalita je tak otřesná že stěží rozeznám model natož z čeho je vyrobený.arda1BOT
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Chceš letadlo nebo baseballovou pálku? Úplně se vytrácí myšlenka modelařiny, "Stavět a létat pro radost a potěšení oka" . Nejraději by jste měli model, který sešlapete do igelitky, na letišti na něj plivnete ono se nafoukne a jde se lítat.zdekar píše:Komůrkový polypropylen? To nevim... dá se to položit na zem, projít se po tom a nic se tomu nestane? To co jsem měl na mysli vypadá jako tohle, ale je to tvrdé, řekl bych nějaký plast. Tenhle depor jsem ale na živo neviděl, takže to nedokážu porovnat, jak by se to chovalo, když bych to vzal do ruky. I když je celkem jedno, co jsem myslel, hlavně aby se našel nějaký materiál, kde to třeba jako na tom videu můžeš omlátit o strom a nic se tomu nestane
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Jasan s érem se lítá a nemlátí(i když známe to- občas prostě.........)) ). Ale z tohodle komůrkáče dělaj třebas ocasky i výrobci modelů- mám třeba Bendyho 280 od Telinku a ten je má (+ další doplňky) -je to poměrně lehoučký a oproti depronu pevný -
Tak to možná bude ono
Jasně že s normálním érem se lítá. Pokud chceš ale dělat kraviny, kde je velký předpoklad střetu se zemí, stromy nebo jinými překážkami v plné rychlosti, pak tolik nezáleží na tom, jak to vypadá, ale co to vydrží. Třeba na kontaktní kombat s motoráky je nesmysl brát letadlo z balsy, depronu a ani kompositu. Prostě nic, co se po větší ráně rozláme (ani EPP, pokud nebude obalené páskou by v tomto případě asi moc neuspělo).
Ale to má každý jinak. Někdo chce maketu a jiný letadlo, s kterým jdou dělat psí kusy.
Jasně že s normálním érem se lítá. Pokud chceš ale dělat kraviny, kde je velký předpoklad střetu se zemí, stromy nebo jinými překážkami v plné rychlosti, pak tolik nezáleží na tom, jak to vypadá, ale co to vydrží. Třeba na kontaktní kombat s motoráky je nesmysl brát letadlo z balsy, depronu a ani kompositu. Prostě nic, co se po větší ráně rozláme (ani EPP, pokud nebude obalené páskou by v tomto případě asi moc neuspělo).
Ale to má každý jinak. Někdo chce maketu a jiný letadlo, s kterým jdou dělat psí kusy.