Možná tomu kapku nerozumím, ale jak to můžu přehodit, když plus mám samici a mínus samce?frantaletec píše: Jo a to je přesně to,že se to dá při nepozornosti přehodit.A už to čoudí.
Vyzkratovat možná jo, ale přepólovat...
Možná tomu kapku nerozumím, ale jak to můžu přehodit, když plus mám samici a mínus samce?frantaletec píše: Jo a to je přesně to,že se to dá při nepozornosti přehodit.A už to čoudí.
Františku skus napsat Znendovi (ksanddy)frantaletec píše:Takže Vy od baterek ty žlutý konektory odděláváte?
Potřeboval bych alespoň 4.kusy s těmi samicemi,nemáte někdo v šuplíku?Poslal bych místo nich všechny 3,5 goldy co jsem odletoval.
Taky jsem měl na baterkách oba samice a na reglu samce. Co jsem to 2x přepóloval, tak jsem to dal jako to máš ty + ale ty domečky, jelikož v rychlosti šlo spojit + a - baterky do sebe (červená na černou v tu chvíli vůbec nehrála roli)... nebo když jsem to zapojoval a zrovna s někým i diskutoval apd.BaPe píše:Pokud mám kupř.u baterie: na červeným kabelu samici a u reglu na červeným zas samce ne černém kabelu samce a u reglu na černém zas samici
Tak takhle to ani nejde zapojit obráceně ,natož aby schořel regl i s motorem.
Ale on taky všechny předělával na ty žlutý,takže jich teď nebude mít nikdy dost.Jedině,že by nakoupil větší množství.BaPe píše:Františku skus napsat Znendovi (ksanddy)frantaletec píše:Takže Vy od baterek ty žlutý konektory odděláváte?
Potřeboval bych alespoň 4.kusy s těmi samicemi,nemáte někdo v šuplíku?Poslal bych místo nich všechny 3,5 goldy co jsem odletoval.
V kterém že obchodě se akumulátory prodávaly s dvěmi Gold samicemi na kabelech?frantaletec píše:To je pravda,Ale já to měl špatně,na obou polech samici.To je tím, že chodím lítat sám a nemohu se poučovat od kolegů.Bral jsem si příklad z originálních konektorů co se s nimi baterky prodávají.Tj.Oba poly samice.