Gumáky - volné modely s gumovým pohonem
- REX
- Mazák
Re: Gumáky - volné modely s gumovým pohonem
Jo Gašparín je drahej, ale zase ta je velmi dobrá kvalita! A ty jeho hvězdicové a řadové víceválce, radost pohledět. Jen mít jeden doma, koukal bych se na něj radši než na televizi
A ohledně Modely, nakonec jsem na všechny motory co jsem měl doma nakoupil větší nádrže. Doba chodu motoru se zlepšila, ale ne přímo úměřně zvětšením nádrže ale tak o polovinu delší časy byly určitě.
Vzpomínám si, že nové motory chodily opravdu krátce a jelikož jsem z toho byl zklamaný, rozebral jsem jeden abych viděl jak je uvnitř udělaný a nakonec několikrát
Najednou jsem přišel na to, že běží o chlup déle. Bylo to asi postupným rozvolněním pohyblivých částí ke kterému došlo při nekolikerém rozdělání Pak už jen stačilo pořádně vše promazat jemným olejem, nechat přebytečný vyházet chodem jedné nádrže a bylo to mnohem lepší....
A stále se o něj starat, mazat, roztahovat těsnící vršek pístu tužkou, přetěsňovat atd, atd.
Asi budu muset sehnat bombičky a zkusit jestli bude ještě vrčet a třeba dojde i na lítání
A ohledně Modely, nakonec jsem na všechny motory co jsem měl doma nakoupil větší nádrže. Doba chodu motoru se zlepšila, ale ne přímo úměřně zvětšením nádrže ale tak o polovinu delší časy byly určitě.
Vzpomínám si, že nové motory chodily opravdu krátce a jelikož jsem z toho byl zklamaný, rozebral jsem jeden abych viděl jak je uvnitř udělaný a nakonec několikrát
Najednou jsem přišel na to, že běží o chlup déle. Bylo to asi postupným rozvolněním pohyblivých částí ke kterému došlo při nekolikerém rozdělání Pak už jen stačilo pořádně vše promazat jemným olejem, nechat přebytečný vyházet chodem jedné nádrže a bylo to mnohem lepší....
A stále se o něj starat, mazat, roztahovat těsnící vršek pístu tužkou, přetěsňovat atd, atd.
Asi budu muset sehnat bombičky a zkusit jestli bude ještě vrčet a třeba dojde i na lítání
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
si mne ted docela navnadil az pojedu domu tak se budu muset prohrabat vecma a mrknout kde mam co2 a zkusit se na ne podivat. daji se vubec jeste sehnat bombicky? asi bych si postavil bud vivat blanika a nebo pipera.
- REX
- Mazák
Naplní třeba zde: http://www.bombicky.eu/bombicky/eshop/0 ... pouze-plyn
Stojí to nula, nula, prd, akorát poštovné, nebo dopravné na naplnění a zpět to řádně prodražuje
A tady je plyn i s bombičkama, pokud nemá člověk své, cena taky lidová
http://www.prokuchare.cz/cz-detail-6262 ... aplni.html
Stojí to nula, nula, prd, akorát poštovné, nebo dopravné na naplnění a zpět to řádně prodražuje
A tady je plyn i s bombičkama, pokud nemá člověk své, cena taky lidová
http://www.prokuchare.cz/cz-detail-6262 ... aplni.html
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Diky, to je parada, musim se podivat jestli je maji v tescu a nebo v nekterych obchodech v okoli. Kdyby se mi podarilo jeste sprovoznit sifonaky, urcite by stalo za to postavit z nostalgie nejake ero na tenhle pohon. Mam doma jeste jednoho Coxe dragonfly ale se spalenou svickou a tu nemuzu sehnat. Ten motor slapal vzdy perfektne
Chlapci pokud máte zájem, tak se mi povaluje doma takový ten ruční nákupní košík plný sifonových bombiček. Některé jsou plné, některé prázdné. A torzo sifoňáčku s nějakými díly bych taky asi našel. Ale upozorňuji předem, vlastní odvoz a pak to bude za hubičku. Poštou by se to určitě prodražilo.
- REX
- Mazák
A jak to mám k tobě z Náchoda asi daleko?vitstar píše:
Chlapci pokud máte zájem, tak se mi povaluje doma takový ten ruční nákupní košík plný sifonových bombiček. Některé jsou plné, některé prázdné. A torzo sifoňáčku s nějakými díly bych taky asi našel. Ale upozorňuji předem, vlastní odvoz a pak to bude za hubičku. Poštou by se to určitě prodražilo.
Co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Bydlím cca 3 km za Rychnovem nad Kněžnou, směrem na Častolovice. Těch bombiček je cca 10-11 kg a k nim mám motorek CO2 Modela. Jako bonus přidám sifonovou láhev
- REX
- Mazák
Tak zrovna dneska odpoledne kolem 4.hodiny jsme byly v Rašovicích na chatě na otočku pro nějaké věci... škoda, ale nevadí, občas tam jezdíme, tak bych se předem ozval a stavil se. Teda pokud to doma moc nepřekáží? Ještě vymysli cenu!vitstar píše:
Co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Bydlím cca 3 km za Rychnovem nad Kněžnou, směrem na Častolovice. Těch bombiček je cca 10-11 kg a k nim mám motorek CO2 Modela. Jako bonus přidám sifonovou láhev
Rašovice jsou ještě blíž
Přes kopec do Olešnice a do Hřibin a jsi na dohledovou vzdálenost u nás. A cena? Jak jsem avizoval " za hubičku". Tedy ne že bych trval na líbání, na to mám jiné Co takhle 250,-Kč?
Přes kopec do Olešnice a do Hřibin a jsi na dohledovou vzdálenost u nás. A cena? Jak jsem avizoval " za hubičku". Tedy ne že bych trval na líbání, na to mám jiné Co takhle 250,-Kč?
- REX
- Mazák
Proti ceně nemám nejmenších námitek, souhlasím.vitstar píše:Rašovice jsou ještě blíž
Jen bych rád, nejlépe do SZ, telefonní číslo a adresu, abych se mohl s předstihem ohlásit a věděl kam mám přesně jet