To není reklama
-
- Plodný uživatel
To není reklama
Nechci dělat reklamu,ale byl jsem s tímto shopem moc spokojen,tak proč by nemohl být také někdo jiný.
http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumne
Pán velice ochotný,říkal,že rozšiřuje sortiment.
Objednal jsem si vrtule a druhý den byly doma.Komunikace výborná,ceny alespoň u vrtulí,myslím dobrý.
Vřele doporučuji.Poštovné 60 kč.
http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumne
Pán velice ochotný,říkal,že rozšiřuje sortiment.
Objednal jsem si vrtule a druhý den byly doma.Komunikace výborná,ceny alespoň u vrtulí,myslím dobrý.
Vřele doporučuji.Poštovné 60 kč.
- zdendys
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Re: To není reklama
HK + 100 % navrch.
Pro toho, kdo nechce čekat, chce rychlejší vyřízení případné reklamace, a nehledí na nějakou kačku...
Pro toho, kdo nechce čekat, chce rychlejší vyřízení případné reklamace, a nehledí na nějakou kačku...
SPEKTRUM DX7
ASW 28 * Focus * Samael * Bristol Scout
ASW 28 * Focus * Samael * Bristol Scout
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, ještě bych dodal, pro ty, kteří se chtějí ušetřit od zbytečných řízení a papírování u celníků.zdendys píše:HK + 100 % navrch.
Ceny jsou přinejmenším zajímavý, dík za tip, když bude nouze tak je to dobrá alternativa.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Ok,jsem rád,jestli jsem někomu pomohl.
jj díky Franto za tip,ceny jsou dobré...
-
- Plodný uživatel
Ahoj,mám tady několik sklopných vrtulí na Skay Lady,kdyby si je chtěl,tak ti je pošlu,Franta.ksanddy píše:jj díky Franto za tip,ceny jsou dobré...
Pak nemaj být prázdný sklady na HC a všechno BK, fakt nemusim tyhle vexláky co to dělaj ve velkým. Když někdo objedná něco navíc a pak prodá aby se mu třeba vrátilo poštovný, ale tohle... A jemu podobnejch je....
-
- Plodný uživatel
Já si myslím,že jim tam toho zbude dost.Každýmu se nechce obchodovat s HK a třeba na to nemá buňky,tak volí tuto možnost.Já bych to pokud je to v určitých mezích neodsuzoval.A když někdo prodá přebytky z HK,tak na tom chce taky nějakou korunu trhnout,jako ty překupníci.Řehi píše:Pak nemaj být prázdný sklady na HC a všechno BK, fakt nemusim tyhle vexláky co to dělaj ve velkým. Když někdo objedná něco navíc a pak prodá aby se mu třeba vrátilo poštovný, ale tohle... A jemu podobnejch je....
Bohužel ty překupnící nejsou jen v čechách, ale i v USA, Austrálii... no zkrátka všude po světě a pak je v HongKongu všechno v mínusu.
Ty ceny celkem jdou. K cenám na HC je potřeba ještě přičíst poštovné a pak už se cena nezdá dvojnásobná.
Ty ceny celkem jdou. K cenám na HC je potřeba ještě přičíst poštovné a pak už se cena nezdá dvojnásobná.
Já sem toho taky pár prodal, vzal jsem třeba o motor navíc, nebo drobnosti, abych doplnil váhu. Ale brát takový množství jako tihle překupníci... Vím, že ti naši jsou ještě slabej odvar toho, co kupujou překupníci jinde ve světě. Samozřejmě si výslednou cenu umím spočítat, i s poštovným, DPH a zlodělským desátkem poště.