Pálení laserem

Dělení materiálu laserem a podobné technologie v modelářské praxi
Odpovědět
k.fredy
Znalý uživatel

Pálení laserem

Příspěvek od k.fredy »

Nemáte někdo nějaký tip kde se dají v okolí Jaroměře ale klidně i kdekoli jinde po republice nechat vypálit z překližky různé součástky do modelů např. přepážky trupu? Mnoho firem má na netu reklamu, ale nemám s tím žádné zkušenosti a nemám ani moc představu o ceně. Poraďte někdo prosím jestli máte zkušenost.Chci se pustit do jednoho modelu kde těch přepážek je celkem dost a když to budu dělat po večerech, tak to budu dělat do konce života :-)

k.fredy
Znalý uživatel

Re: Pálení laserem

Příspěvek od k.fredy »

Tak jsem něco málo vypátral, našel jsem na netu pár firem co dělají malé zakázky tzv. kusovky a obepsal jsem je a došli mi odpovědi podobného typu, jako předlohu je potřeba dodat výkresy většinou v CAD formátech a cena se pohybuje okolo 7,20Kč včetně DPH za minutu řezu, ale nikde jsem se nedopátral kolik toho takový laser uřízne za minutu, takže jsem tam kde jsem byl :-DDD

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

k.fredy píše:Tak jsem něco málo vypátral, našel jsem na netu pár firem co dělají malé zakázky tzv. kusovky a obepsal jsem je a došli mi odpovědi podobného typu, jako předlohu je potřeba dodat výkresy většinou v CAD formátech a cena se pohybuje okolo 7,20Kč včetně DPH za minutu řezu, ale nikde jsem se nedopátral kolik toho takový laser uřízne za minutu, takže jsem tam kde jsem byl :-DDD
To pak bude výsledná cena malým překvapením :lol: :lol: ,,Při placení se prosím usmívat,,
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LSoft
Nováček

Příspěvek od LSoft »

Zkus Rudolfa Hiesboka z Hlinska. Párkrát jsem si u něj nechal nechal něco pálit a vždycky to bylo OK. Ceny za pálení si už ale nepamatuji, poslední pálení jsem si u něj nechal dělat už před pár lety a vždycky se z jeho strany jednalo o cenovou nabídku za komplet.

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Na pálení laserem používám https://www.idilna.cz/cz/
Sice je dražší poštovný, ale posílám tam věci na pálení až když toho mám trochu víc, pak se dá to poštovný zkousnout :D
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět

Zpět na „Pálení laserem a gravírování“