Pálení laserem
Pálení laserem
Nemáte někdo nějaký tip kde se dají v okolí Jaroměře ale klidně i kdekoli jinde po republice nechat vypálit z překližky různé součástky do modelů např. přepážky trupu? Mnoho firem má na netu reklamu, ale nemám s tím žádné zkušenosti a nemám ani moc představu o ceně. Poraďte někdo prosím jestli máte zkušenost.Chci se pustit do jednoho modelu kde těch přepážek je celkem dost a když to budu dělat po večerech, tak to budu dělat do konce života
Re: Pálení laserem
Tak jsem něco málo vypátral, našel jsem na netu pár firem co dělají malé zakázky tzv. kusovky a obepsal jsem je a došli mi odpovědi podobného typu, jako předlohu je potřeba dodat výkresy většinou v CAD formátech a cena se pohybuje okolo 7,20Kč včetně DPH za minutu řezu, ale nikde jsem se nedopátral kolik toho takový laser uřízne za minutu, takže jsem tam kde jsem byl :-DDD
- REX
- Mazák
To pak bude výsledná cena malým překvapením ,,Při placení se prosím usmívat,,k.fredy píše:Tak jsem něco málo vypátral, našel jsem na netu pár firem co dělají malé zakázky tzv. kusovky a obepsal jsem je a došli mi odpovědi podobného typu, jako předlohu je potřeba dodat výkresy většinou v CAD formátech a cena se pohybuje okolo 7,20Kč včetně DPH za minutu řezu, ale nikde jsem se nedopátral kolik toho takový laser uřízne za minutu, takže jsem tam kde jsem byl :-DDD
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Zkus Rudolfa Hiesboka z Hlinska. Párkrát jsem si u něj nechal nechal něco pálit a vždycky to bylo OK. Ceny za pálení si už ale nepamatuji, poslední pálení jsem si u něj nechal dělat už před pár lety a vždycky se z jeho strany jednalo o cenovou nabídku za komplet.
Na pálení laserem používám https://www.idilna.cz/cz/
Sice je dražší poštovný, ale posílám tam věci na pálení až když toho mám trochu víc, pak se dá to poštovný zkousnout
Sice je dražší poštovný, ale posílám tam věci na pálení až když toho mám trochu víc, pak se dá to poštovný zkousnout
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)