World of ....
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
World of ....
Ahoj,
nehraje tu někdo nějakou hru ze série World of Warplane či World of Tanks? Občas si zahraju a hledám nějakýho parťáka na společné souboje.
nehraje tu někdo nějakou hru ze série World of Warplane či World of Tanks? Občas si zahraju a hledám nějakýho parťáka na společné souboje.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of ....
Já jsem si ji akorát nainstaloval. ale navíc už nebyl čas Syn se buď kouká na pohádky a nebo si sním musím pro změnu hrát
Zítra, to je v neděli má být 11 stupňů. Tak nebude li fučet, tak vypnout kompy. Já už nabíjím baterky ::)) Fuč, nefuč
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to ti závidím Já si musím nejdříve objednat nové baterky do vysílačky. Jenže ty se asi budou muset vyrobit na zakázku, přece jen už je to dědeček , ale bezproblémový, hitec flash 4X
-
- Plodný uživatel
Občas si zahraju ... tak jednou za dva měsíce Tak tak,dneska bude teplo ani by nemělo foukat,tak jdu taky lítat
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
- REX
- Mazák
hashpi píše:to ti závidím Já si musím nejdříve objednat nové baterky do vysílačky. Jenže ty se asi budou muset vyrobit na zakázku, přece jen už je to dědeček , ale bezproblémový, hitec flash 4X
Já ku spokojenosti stále používám Flash 5SX ještě nikdy jsem nespadl na výpadek či cokoliv spojené s vysílačkou, tak ji stále rád udržuju provozuschopnou, ikdyž už mám doma 2,4GHz, ale tu jsem zatím jen jednou vybalil z krabice a ještě ,,neletěla,,
Taky jsem měl problém s baterkou a teď v ní mám 3S Li-Po, pokud chceš někde snad najdu odkaz, kterou a kde konkrétně jsem kupoval!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Já si to každý den zahraju chvilku. Samozřejmě jako každý modelář se těším na jaro
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zatím mi snad ještě chvíli vydrží, ale už teď mi začíná chybět další kanál u motoráků na vztlaky a časem ještě na podvozek. Koukal jsem na graupnera mx 12 nebo 16REX píše:hashpi píše:to ti závidím Já si ...
Já ku spokojenosti stále používám Flash 5SX ...
Já bych se možná nechal ukecat spíš na něco realističtějšího, třeba na stařičký Rise of Flight, nebo novější Flying Circus, stařičký plátěný "chmelnice" mám rád, joystick a pedály bych ještě někde z prachu vyhrabal
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
-
- Nováček
Občas hraji World of Bots, ale to není hra pro lidi, takže pro vás asi nic zajímavého.