Heinkel He-119
- REX
- Mazák
Heinkel He-119
Dalším modelem v mém hangáru, který jsem je rozhodl postavit podle plánku je Heinkel He-119. Plánek je koupený na výstavě Model Hobby, ale té v roce 2013. Plánek je velmi detailně nakreslený což se mi líbí. Nějaký čas visel v garáži na zdi já chodil kolem a dumal, co jak udělám. Některé věci mi nebyly furt jasný, ale postupem stavby jsem skoro na vše přišel. Jen jsem musel kontaktovat autora kvůli stavbě uší křídla, tam mi nebylo zcela jasné jak docílit správného profilu...
Stavbu jsem začal někdy na podzim loňského roku a modle ještě stále není úplně hotový. Některé věci v konstrukci jsou pracnější a něco si zase komplikuji asi trochu zbytečně já. Každopádně stavba se zastavila nějak po Vánocích a nevím kdy zase budu pokračovat. Občas sem hodím nějakou fotku jak probíhala stavba a snad bude éro hotový dřív než někdy v průběhu sezony.
Stavba trupu v přípravku pro dodržení roviny:
Stavbu jsem začal někdy na podzim loňského roku a modle ještě stále není úplně hotový. Některé věci v konstrukci jsou pracnější a něco si zase komplikuji asi trochu zbytečně já. Každopádně stavba se zastavila nějak po Vánocích a nevím kdy zase budu pokračovat. Občas sem hodím nějakou fotku jak probíhala stavba a snad bude éro hotový dřív než někdy v průběhu sezony.
Stavba trupu v přípravku pro dodržení roviny:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Heinkel He-119
Pěkné Líbí se mi jak sis poradil s kulatým trupem a hezky jsi to posadil do prkna s výřezy
Už se těším na další fotky ze stavby.
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty ho teda pořádně tajíš, dávat nám sem fotky po jedný a ještě historickej stav stavby a ne současnej Snad ti to vyjde a na začátku sezony bude zálet.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tomíno, nějak se to tu oživit musí
- REX
- Mazák
Však mě taky chvíli dalo, než jsem vymyslel jak postavit trup aby byl v obou rovinách rovný a stejně mi to vzadu kousek ,,ujelo,,hashpi píše:Pěkné Líbí se mi jak sis poradil s kulatým trupem a hezky jsi to posadil do prkna s výřezy
Fotky postupně budou, ale obávám se, že mě ani tohle vlákno nedožene k brzskému dokončení.... nějak mám teď trochu jiné zájmy
- REX
- Mazák
Tajím ale klidně ti do e-mailu pošlu aktuální stav jestli chceš?! Zálet někdy snad bude, ale začátek sezony asi ne... tak snad v průběhutomíno píše:Ty ho teda pořádně tajíš, dávat nám sem fotky po jedný a ještě historickej stav stavby a ne současnej Snad ti to vyjde a na začátku sezony bude zálet.
Jo a s tím oživením měl hashpi pravdu, je to tu potřeba!!!
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já se snad naštvu a místo generálky na babetě budu laminovat aby sem bylo co dát
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
- REX
- Mazák
tak jo, beru tě za slovo a už se těším na tvorbutomíno píše:Já se snad naštvu a místo generálky na babetě budu laminovat aby sem bylo co dát
hele a četl jsem že ti snad něco ulítlo? našel jsi to?
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tomíno:
Tak to můžeš prvně vylaminovat a jak to bude tvrdnout tak můžeš dělat na babetě
Tak to můžeš prvně vylaminovat a jak to bude tvrdnout tak můžeš dělat na babetě
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by šlo za předpokladu že vstáváš drív než až když se začne ztmívat