Trabant sraz 2012

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Karas
Mazák
Mazák

Trabant sraz 2012

Post by Karas »

Ahoj, říkal jsem si, že zde jsou různí šílenci a příznivci strojů různých kategorii. S přítekyní jsem se letos vydal na Trabant sraz na moravě. Kempovalo se u Brněnské přehrady a program byl velice zajímavý. Nebudu zde popisovat, celý víkend, ale chci spíš popsat co se mi líbilo nejvíce.
Naše vozidlo nebylo trabant, ale Barkas, jak napovídá fotografie.
DSC08030.jpg
DSC08030.jpg (340.26 KiB) Viewed 3009 times
Vyrazili jsme v pátek ráno a na místo dorazili po poledni. Cesta trvala asi 4 hodiny se zastávkama. Překvapivě se jelo přijemně, Barkas je pohodlné vozidlo. Vytvořili jsme si kemp, šli se vykoupat a kolem 5 hodiny se to začalo řadit. Náš cíl byl Automotodrom Brno, na které se podle odhadů mělo ukázat na 150 strojů IFA. Myslím, že fotografie nepotřebují komentár. :) Byl to zážitek na která se jen tak nezapomene. Komu se podaří jet na závodišti v Brně a ještě v Barkasu :D
Attachments
DSC08166.jpg
DSC08166.jpg (281.54 KiB) Viewed 3009 times
DSC08106.jpg
DSC08106.jpg (353.53 KiB) Viewed 3009 times
DSC08058.jpg
DSC08058.jpg (272.49 KiB) Viewed 3009 times
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Salaman
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Trabant sraz 2012

Post by Salaman »

Tak to je hustý, kamarád z práce taky jezdí s trabantem a docela si ho šlechtí, jel jsem s ním letos na AP do Pardubic, ale na normální ježdění už si koupil Peugeota 206.

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Post by martin104 »

musela to bejt super akcička. Traboš byl moje první auto. Když pominu že mě sem tam zustala řadící páka v ruce a jednou mě kamarád kousnul motor (neřekl jsem mu že musi dat olej do benzinu 8-) ) tak to bylo super vozidlo. Pravda na dovču do Chorvatska bych v tom jet nechtel,tak ono při me drobne postavě už by to nebylo otom, že si do auta sedám,ale že se rano oblíknu traboše a tradá do prace. Váhove jsem na tom s trabantem tak asi na stejno .Jen ať žijou traboši :D :D

Karas
Mazák
Mazák

Post by Karas »

JJ, byl to supr víkend. Počasí překvapivě přálo.
Zde je jedno video z GrandPrix. :)

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Post by martin104 »

Tak tomu říkám super vyjížďka, zejtra jedu do Brna tak si myslím, že tam bude ještě furt vůně z 2T cejtit :lol: . Jen by to chtělo dát ještě video s origoš zvukem ;) to musela bejt balada pro uši ryntyntyn ryntyntyn :lol:

Karas
Mazák
Mazák

Post by Karas »

Bylo to úžasný, Barkas je Vozidlo. :lol: Do kopců měl navrch. Časem by mělo být video z našeho Barkase, tam bude určitě původní ozvučení, jen teda nevím zda mimo náš motor bude něco slyšet. :) Každopádně to byl neopakovatelný zážitek a děkuji Adě a Otíkovi, že mě vzali s sebou. ;)

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Koš”