Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
Informace pro ,,místní,, okolo... Dneska fouká jih, jihovýchod dostatečné síly, vypadá to na Sendraž, odpoledne se tam chystám jet podívat a vyzkoušet, někdo se přidá?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Já všechny modely zazimoval, dokud nebude venku aspoň 18°C Zima pro mě moc komfortní období pro létání není
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
No jo, někdo to tak má, ale i přes chladné počasí je spousta možností kdy létat a u mě i trochu víc času, někdy... Každopádně pojedeme vyzkoušet jak to dneska létá, vezmu i Mini Soliuse a kdyžtak pak dám info, jak to nosilo
Počasím jsem se opravdu trefil, létalo to perfektně, chvílemi foukalo opravdu hodně (anemometr bohužel zase zůstal doma ve skříni ) ale nic co by Mini Solius nezvládl! Vydrželi jsme 45 minut, ale zima už ke konci byla ... Stálo to však za to!